Ik ben een 23 jarige student uit het oosten van het land. Ik ben net klaar met mijn Mbo opleiding en heb sinds kort een nieuwe baan als magazijnmedewerker Enschede. Ik ben bij deze baan gekomen via internet. Door op internet te zoeken naar werk kwam ik uit bij Kreaft uitzendbureau. Zei hebben mij heel snel geholpen aan een nieuwe baan. Door deze baan kan ik hopelijk snel uit huis en kan ik voor mijzelf echt wat opbouwen. Bijvoorbeeld dat ik nu een eigen auto heb kunnen kopen om naar mijn nieuwe baan te kunnen gaan. Hier ben ik dan ook ontzettend trots op.

Mijn nieuwe auto

De auto die ik gekocht heb is een hele vette FIAT Abarth. Ik kon de auto voor een vriendenprijsje kopen van een van mijn beste vrienden. De auto heeft ontzettend veel pk’s en zag er nog erg goed uit. Wel is het zo dat de uitlaat vervangen moet worden. Gelukkig heeft mijn kameraad dit al meerdere keren gedaan bij de Abarth en weet hij dus precies welke uitlaat erop moet en hoe deze gemonteerd moet worden.

Het monteren

Nadat wij zelf ontzettend geprutst hebben met de Abarth kwamen wij tot de conclusie dat het de vorige keer door mijn vriend niet helemaal goed gemonteerd was waardoor wij de uitlaat nu niet onder de auto vandaan kregen. Mijn vriend bood aan om naar autogarage Enschede te gaan. Hij gaf aan dat hij daar het grotere onderhoud van de Abarth altijd deed waar hij zelf geen tijd of kunde voor had. We zijn dus met de uitlaat naar Heron autogarage gegaan en zei hebben ons ontzettend goed geholpen. De nieuwe uitlaat zat er binnen 1 dag weer onder en we konden de volgende dag weer rijden. Mijn vriend gaf nog aan dat hij de kosten wilde dekken van de kapotte uitlaat omdat hij vond dat hij daar ook geld voor had ontvangen doormiddel van de aanschafprijs.